Gratis SI Repel of SI Bac Pure (t.w.v. € 14,95 ) bij bestellingen boven € 29,-

"Gezondheid, Welzijn en Bescherming"

Deze innovatieve nanotechnologie is gespecialiseerd in het ontwikkelen van baanbrekende en duurzame oplossingen voor diverse industrieën, producten en materialen. Met de gepatenteerde techniek verrijken we materialen met nieuwe eigenschappen en functionaliteiten. Deze innovaties zijn ontworpen om superieure bescherming en welzijn te bieden, en ondersteunen onze partners en klanten uit verschillende sectoren bij het verhogen van de toegevoegde waarde en prestaties van hun producten.
Houd ongewenste gasten op afstand

Houd ongewenste gasten op afstand

Kies voor onze geavanceerde insectenwerende oplossing. De nieuwste insectenwerende technologie - speciaal samengesteld om jou en je familie te beschermen tegen insectenbeten. Veilig voor het milieu, niet-toxisch en kindvriendelijk, deze innovatieve formule houdt insecten effectief op afstand zonder de planeet of je dierbaren te schaden. Vertrouw op SI REPEL voor de hele dag bescherming tegen muggen en teken. Ga met SI de natuur in!

Een natuurlijke barrière die insectenbeten voorkomt zonder permethrin. In overeenstemming met de natuur

Fris en Beschermd

Fris en Beschermd

Een assortiment antimicrobiële producten dat bescherming biedt tegen schadelijke bacteriën en onaangename geuren. Een innovatieve technologie die superieure prestaties en langdurige werkzaamheid levert, zorgt voor een frissere en gezondere omgeving. 4-in-1 werking: antibacterieel, antiviraal, antischimmel en geurbeheersing. Ervaar de kracht van Si Bac-Pure®.

SI Bac Pure®: Voor Geavanceerde en Veilige Textieloplossingen