Vetericyn® kun je bij ons in elke kamer van de praktijk vinden, en we gebruiken het ook bij onze bezoeken aan de boerderij. Het werkt geweldig rondom de ogen, oren en op huidirritaties – Vetericyn® werkt gewoon fantastisch!

Dr. Pol
De wereldberoemde Dierenarts bekend van National Geographic TV

Een eigenschap van Vetericyn® die mij onmiddellijk is bijgebleven, is dat het niet giftig is voor de cellen. Wanneer je kunt helpen bij het bestrijden van een infectie zónder het gezonde weefsel aan te tasten, dan maakt dat een aanzienlijk verschil voor de hersteltijd. 

Iets anders dat indruk op mij heeft gemaakt: wanneer je Vetericyn® gebruikt bij het verbinden van wonden, komen er weinig tot geen geurtjes vrij als het verband op een later moment weer verwisseld wordt. De wonden waren mooi roze en er was nauwelijks sprake van vies wondvocht. Wat ik ook belangrijk vind, is dat het product niet alleen maar effectief is bij een enkel soort probleem: bacterieel, viraal of een schimmel. 

Of je nu een laboratoriumtest doet of niet, door Vetericyn® te gebruiken doe je sowieso iets goeds!

Dr. Mayfield
DVM, WCHP-AH, Californië

Vanaf het moment dat ik onze technologie voor het eerst op mijn paarden en honden testte, kwam ik erachter dat we een echt iets bijzonders te bieden hadden. Ik wilde dat andere mensen, die ook van hun dieren houden, gebruik konden maken van hetzelfde product. Al die jaren later ben ik blij dat we dierenliefhebbers over de hele wereld een lijn van veilige, niet-giftige verzorgingsproducten kunnen aanbieden.

Ik ben er trots op dat Vetericyn® helpt met de zorg voor de dieren die zo'n groot deel van ons leven uitmaken en ik kijk ernaar uit dat ons bedrijf nog meer geavanceerde producten aan diereneigenaren overal ter wereld zal aanbieden.

Bob Burlingame - Oprichter Vetericyn®
Voorzitter, Rialto - Californië

Kantoor & Magazijn

Vetericyn® Benelux is gevestigd in Drachten. Hier worden alle orders opgenomen, klaargemaakt en verzonden. 

Vetericyn® Kantoor & Magazijn

Let op dit is geen bezoekadres Kantoor: Flevo 68, 9204 JP, Drachten | Magazijn: De Roef 6, 9206 AK Drachten.

Contact:

maandag t/m vrijdag

09:00 - 18:00 uur

+31 (0) 512 846 119

info@vetericyn-benelux.com