Optimaliseer de Mobiliteit & Gezondheid van Seniorenhonden met Liefdevolle Zorg

ALL-IN Supplementen

✓ Mobiliteit en verjonging. ✓ 8 patenten beschermde formule ✓ Bewezen opname van de ingrediënten.

VOORUITGANG IN DIERENWELZIJN

WOND | HUID | OOG | OOR | VACHT | SUPPLEMENTEN
° Veilig voor alle dieren in alle leeftijden ° Veilig en niet-giftig ° Vrij van antibiotica, steroïden, jodium & tea tree olie ° Veilig indien het product wordt opgelikt of ingeslikt ° Onschadelijk voor gezond weefsel ° Gebruikt en aanbevolen door dierenartsen

Tevreden Baasjes...

Het team van Vetericyn® Benelux doet er alles aan om je meer dan 100% tevreden te stellen. Dat doen we door ervoor te zorgen dat je bij ons de beste producten voor de gezondheid van je dier kan vinden met de meest vriendelijke service.
° Dierenartsadvies ° Verzendkosten Nederland € 4,95 - België € 6,95 ° Gratis verzending vanaf € 49,- ° Snelle levering ° Gegarandeerd resultaat

VETERICYN®: DE REVOLUTIONAIRE VOORUITGANG IN VEILIGE EN EFFECTIEVE DIERENVERZORGING

Vetericyn® zet een nieuwe standaard in dierenverzorging met zijn niet-toxische, steroïde- en antibioticavrije formule. Onze producten bevatten geen alcohol of tea tree olie, waardoor ze veilig zijn voor alle dieren, ongeacht hun leeftijd. Sinds de introductie heeft Vetericyn® al honderdduizenden dieren wereldwijd geholpen. Onze producten zijn nu verkrijgbaar in meer dan 30 landen, waardoor we een wereldwijde leider zijn in dierenverzorging. Wat Vetericyn® zo uniek maakt, is dat onze producten geschikt zijn voor alle dieren en effectief zijn tegen alle aandoeningen van A tot Z. Bovendien zijn onze producten veilig te gebruiken rond de gevoelige gebieden zoals ogen, neus en mond zonder een prikkelend gevoel te veroorzaken. Mocht je huisdier per ongeluk wat van het product inslikken, dan hoef je je geen zorgen te maken, want het heeft geen schadelijke gevolgen. Kies voor Vetericyn® voor de beste zorg voor je dier.

Informatieve artikelen en tips voor het verzorgen van jouw dier

Dr. Jan Pol

"De wereldberoemde dierenarts bekend van National Geographic"
Wist je dat ook Dr. Pol niet zonder Vetericyn® in zijn praktijk kan? Zijn roots liggen in Drenthe, maar hij boekt veel succes in Amerika. Dr. Pol is een geliefd dierenarts bij menigeen- zowel in Nederland als Amerika en daarbuiten. Wellicht dat een portie Hollandse nuchterheid een aandeel heeft in zijn ongekende populariteit. Leuk om te weten: Dr. Pol gebruikt in zijn praktijk dagelijks Vetericyn® bij het behandelen van verwondingen bij dieren. Dit is wat hij er over zegt: “Vetericyn® is zo’n goed product omdat het geen weefsel aantast, je kunt het op iedere plek van het lichaam aanbrengen en daarnaast is het pH-neutraal, bevat het geen antibiotica en de formule zorgt voor een snellere natuurlijke genezing. Voornamelijk paarden kunnen snel een verwonding oplopen, sterker nog: ze zijn meester in zichzelf per ongeluk verwonden. Sneeën en andere kleine verwondingen bij het paard en andere dieren: Vetericyn® is bij uitstek geschikt voor het behandelen van problemen als deze!” Dr. Pol en vele anderen gingen je al voor, ben jij al overtuigd van de werking van Vetericyn®?